Värdet av att vara Kallhällsbo?

Medborgar cafet avslutat på Kommunhuset i Jakobsberg
En arkitekt med bakgrund i Toronto med 6 miljoner invånare har ritat förslagen till vårt centrum, visat varianter på BAUs förslag om förtätning och ombyggnad av Kallhällcentrum.
Jaha.
 Är vi bakåtsträvare som inte önskar en spännande fasad utåt av vårt centrum. Vi som gillar buskar och träd och att slippa kolla grannens frukostbord från vårt frukostbord, som inte gillar att helt bli skuggade av 16 våningshus ,fast det kanske ger en spännande stadskänsla. Vad är det för fel på att inte vilja ha shoppingcentrum och höga hus? Någon i publiken undrade om man inte istället skulle fokusera på det speciella med kallhäll istället för att bygga ytterligare ett betongcentrum. Det om något kanske skulle vara attraktivt för fler ?  Det finns många som flyttat hit just för att det är mycket grönska ,luft mellan husen nära till natur och vatten. Det verkar som om uppdragsgivarna i kommunen samt arkitekt firman inte har samma värden som många av oss som bor i Kallhäll.
Jag ser framemot 11 september...(vilken ironi med datumet och16 våningshusen) då nästa möte kommer att äga rum i folkets hus i Kallhäll
Alla verkade dock ense om en sak. Ja till uppfräschning av vårt centrum. Frågan är bara hur.

Kommentarer
Postat av: Hajar

alltså jag håller verkligen med, orka vem vill att kallhäll ska bli nåt wannabe jakan med betong... inte jag iaf ^^

2008-09-01 @ 18:32:08
URL: http://enrosaradio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0